PNEVMOMEXANIK YIGIRISH MASHINASINING TA’MINLASH VA DISKRETLASH QURILMASI - Mohiraxon Abdurahmanova, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada tolalarni piltadan ip bo‘lish jarayonida tolalar yigirilishi.  Diskret barabanchasida taralishi  hamda , diskret barabanchasi garnituralari turlari tahlili korsatib o‘tilgan. Pnevmomenik ip yigirish hamda ochiq uchli yigirish haqida so‘z yuritilgan.