RIVOJLANGAN MAMLAKATLARDA ELEKTRON HUJJAT AYLANISH TIZIMINING JORIY QILINISHI HAMDA IQTISODIYOTGA TA’SIRI - Muxammadov Nodir Karimovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Elektron hujjat aylanish tizimining rivojlangan mamlakatlat iqtisodiyotiga bevosita va bilvosita ta’siri sohalarga ajratilgan holda