PIRIMQUL QODIROVNING "YULDUZLI TUNLAR" ASARIDAGI REALIYA VA ULARNING TARJIMASI - Abduhalimova Mahbuba; Ibrohimova Nozima; Nazirova Laylo; Norquvvatova Muattar (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarjima qilish jarayonida uchraydigan realiyalar haqida maʼlumotlar keltirilgan. Realiya oʻzi nima uchun kerak? Realiya bu biron bir mamlakatning madaniyatga xos boʻlgan jihatlarini ochib berish uchun kerak. Ushbu maqolada olimlarning realiya haqida fikrlarini koʻrib chiqamiz.