O‘SMIR BOLANING PSIXIK RIVOJLANISHI - Dilbar Ilauatdinova (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada O‘smirlik davrida psixik rivojlanish holatlari, o‘smirlarning o‘tmishdoshlariga nisbatan holatlari, o‘smirlik yoshiga o‘tish, xarakterlari og‘irlashib borishi, psixik rivojlanishida nuqsonlar, xarakterlari tez o‘zgarib qolishi va o‘sish davrida qizg‘onchiq bo‘lib qolishi haqida gap boradi.