MAKTABGACHA YOSH DAVRIDA PSIXIK RIVOJLANISH XUSUSIYATLAR - Akramjonova Feruza Akramjonovna,; Abdulboqiyeva Zuhra No'monjon qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning psixik rivojlanish xususiyatlari,psixik taraqqiyoti hamda bolalarning maktab ta'limi jarayoniga psixologik tayyorligi muammolari to'g'risida turli xil ma'lumotlar berib o'tilgan.