SIFAT MENEJMENTI HAQIDA UMUMIY MA’LUMOT - Valiyeva Shoxsanam Saidovna; Usmanova Xulkar Asadullayevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Ushbu maqolada sifat menejmenti haqida umumiy ma’lumotlar, korxona-larda,tashkilotlarda sifat menejment tizimini yanada takomillashtirish,      sifat menejmentini xalqaro darajaga ko’tarish chora tadbirlari haqida gap ketadi.Va quyida bitta mahsulot namunasida yanada chuqurroq ko’rib       chiqiladi. Bu mahsulot qandolat mahsuloti hisoblanib, unda yanada         kengroq fikrlar yuritiladi.