FUTBOL O‘YINI TAKTIKASINING O‘ZIGA XOS AHAMIYATI - Hakimov Dilshod Qo‘qonovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Futbol sport o‘yini hozirgi kunda keng ommalashgan sport o‘yinlardan biri hoisoblanadi. Bu o‘yinda natijaga erishish maqsadida o‘yin qoidalarini hamda to‘p bilan ishlashda chaqqonlik bilan o‘yin tashkil qilish talab etiladi.