POLEFUNKSIONAL SOʻZLARNI ANIQLASH USULLARI - Sultonov Shohnazar Abdurashid oʻgʻli, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Polefunksional  so'zlarni—bir nechta grammatik yoki semantik funktsiyalarni bajaradigan so'zlarni aniqlash uchun ishlatiladigan turli usullar ko'rib chiqiladi. Polefunksional  so'zlar har qanday tilning ajralmas qismi bo'lib, uning moslashuvchanligi va ifodaliligiga hissa qo'shadi. Tadqiqot mavjud adabiyotlarni ko'rib chiqadi, metodologiyalarni muhokama qiladi va ushbu mavzu bo'yicha so'nggi tadqiqotlar natijalarini taqdim etadi. Shuningdek, ushbu sohada kelgusidagi tadqiqotlar uchun xulosa va takliflar keltirilgan.