FARGʼONA VODIYSI (APIS MELLIFERA L.) ASALARILARINING BIOEKOLOGIK XUSUSIYATLARI VA XOʼJALIK AHAMIYATI - Mirzaxmedov Muxammadjon Fazliddin oʼgʼli, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Frg’ona vodiysi (Apis mellifera L.) asalaarisining biologic xususiyatlari va xo’jalik ahamiyati, ularning yashash tarzi, kasalikklari, ularga ta’sir etadigan muammolar va asalari biologiyasi, asalari oilasi faolloga tasir etuvchi omillar va ularni bartaraf etish yo’llari muhokamasi haqida so’z yuririladi.