MAKKAJO’XORINING XALQ XO’JALIGIDAGI AHAMIYATI - Ismoilova U.I.,; Karimova L.F., (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya:  Makkajo’xori  o’simligi  haqida  uning  biofiziologik  xususiyatlari xalq-xo'jaligida  oziq-ovqat,  yem-xashak  va  bioyoqilg'i  ishlab  chiqarishda foydalanilishi batafsil tahlil qilinadi. Shuningdek, makkajo'xorining ozuqabopligi va arzonligi,  uning  barcha  sohalarida  xalq  xo'jaligi  uchun  ahamiyati    oziq-ovqat iqtisodiyotda makkajo'xori hosilini sanoat sohalarida foydalanilishi haqida ma’lumot keltiriladi.