PROKURATURA ORGANLARI FAOLIYTINI TAShKIL QILIShDA AYRIM XORIJIY MAMLAKATLAR TAJRIBASI - Djalilov Nigmatulla Karimovich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada prokuratura organlarining faoliyatini tashkil etish va prokuratura organlari faoliyatini davlat organlari tizimidagi tutgan o‘rni va ahamiyatini rivojlangan davlatlar, ya’ni AQSh va Germaniya davlati misolida tahlil qilingan.