BILMAY KAFIL BO’LIB QOLDINGIZMI? KAFILLIKNI QANDAY BEKOR QILDIRSA BO’LADI? - Bomurotova Shaxrizoda Shokir qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kafillik nima ekanligi haqida, kredit masalasi bo’yicha kafil bo’lish, kafilga yuklatilgan majburiyatlar, kafillarning huquqlari haqida, kafillikni bekor bo’lishi haqida ma’lumot berilgan.