QISHLOQ XO‘JALIGINI “YASHIL IQTISODIYOT” ASOSIDA BARQAROR RIVOJLANTIRISH - Usmonov Murodbek Dusmurot o‘g‘li; Saparova Nigina Jasur qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Qishloq xo’jaligini “yashil iqtisodiyot” asosida rivojlantirish muammolari, “organik qishloq xo’jaligi” usullari, organik qishloq xo’jaligining afzalliklari haqida to’liq ma’lumot beriladi.