ISH VAQTIDA ELEKTRON TIBBIYOT QURILMALARNI TA’MIRLASH - Latipova Kamila Dalimbekova (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ishda tibbiy asbob-uskunalarni ta'minlash va texnik xizmat ko'rsatishni bosqichlari o’rganilgan. Elektron tibbiyot qurilmalarini batafsil profilaktik xizmat jarayoninin olib birilishida kuzda tutilgan ishlar majmuasi, ularni boshqarish ishi bosqichlari, uskunalarni uch darajali ta'mirlash holarlari batafsil bayon qilingan.