HARBIY XIZMATCHILARNING KASBIY ONGINI RIVOJLANTIRISH UZLUKSIZ JARAYON SIFATIDA - Ergashev Elyor Urdushevich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada uzluksiz ta’lim va uzluksiz tarbiya bir-biri bilan chambarchas bog‘liqligi, kasbiy ongni elementlari haqida tassavurga ega bo‘lishi, harbiy xizmatchilarni kasbiy ongini rivojlantirishda kasbiy ta’lim ham jarayon, ham faoliyat sifatida ekanligi yoritib berishga harakat qilingan.