YER TUZISH VA YER TUZISHNING IQTISODIY MOHIYATI - V.A.Maxmirzayev, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yer tuzish va yer tuzishning iqtisodiy mohiyati, yer tuzishning istiqbolli loyihalari, yer tuzishda xuquqiy, texnik, ijtimoiy-iqtisodiy, tashkiliy-xo’jalik masalari haqida so‘z boradi.