ЎТКИР ГАСТРИТ ВА СУРУНКАЛИ ГАСТРИТ ЭТИОПАТОГЕНЕЗИ ВА ДАВОЛАШ - Хамраева Гулчехра (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Aннотация: Ушбу маколада  уткир ва сурункали гастрит касаллиги этиопатогенези клиникаси ташхис куйиш ва даво муолажаларини вактида бошлаш  ва беморларнинг келажакдаги хаёт сифатини яхшилаш хакида фикр юритилади .