ДОРИ ВОСИТАЛАРИНИНГ ЯРОҚЛИЛИК МУДДАТИНИ АНИҚЛАШ - Ашурбоев Шокир Дилмуродович; Бахриддинов Ўткир Келдибек ўғли; Бахриддинова Дилфуза Хамза қизи; Байкулов А.К. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация. Дори воситаларининг яроқлилик муддатини аниқлаш турли омилларни ҳисобга олган ҳолда амалга оширилади. Бу жараён дорининг самарадорлиги ва хавфсизлигини белгиланган вақт давомида сақлашини таъминлаш мақсадида ўтказилади.