MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MA’NAVIY-MA’RIFIY ISHLARNI TASHKIL ETISHNING MAQSADLARI - Kurbanova Mahfuza Shodiyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimda olib borilayotgan ma’naviy-ma’rifiy ishlarni tashkil qilish. Hozirgi kunda bollar salomatligi va psixologiyasiga ta’siri, va ma’naviy marifiy ishlarni maktabgacha ta’lim tizimida samarali tashkil qilish haqida aytib o‘tilgan.