MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI RAHBARLARI TOMONIDAN TAʻLIM SIFATNI BOSHQARISH OQALI TAʻLIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Xudaybakova Dilrabo Raimovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada taʻlim sifatini boshqatish,taʻlim tizimini sifatli tashkil qilish, zamonaviy sifatli taʻlim tizimini yaratish, taʻlim samaradorligini oshirsh toʻgʻrisida maʼlumotlar keltirilgan.