MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR TA’LIM-TARBIYASIDA MAHALLA, OILA VA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI HAMKORLIGI - Qoraboyeva Ashurgul Mengboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar ta’lim-tarbiyasida mahalla, oila va maktabgacha ta’lim tashkiloti hamkorligi, maktabgacha ta’lim tashkiloti bilan maktabning o‘zaro hamkorligini tashkil etish quyidagi asosiy prinsiplarga haqida aytib o‘tilgan.