MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDAGI RAHBARLARINING PEDAGOGIK MAHORATNI OSHIRISH - Islomova Maxbuba Ne'matovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Bu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida olib borilayotgan o‘zgarishlar, islohotlar va innovatsion yondashuvlar va ta’lin samaradotligini oshirish haqida aytib o‘tilgan. Bundan tashqari ta’limda pedadog tarbiyachi, muallimlarning pedagogik mahoratini oshirish ma’lumotlar keltirilgan.