MATN SARLAVHASI VA UNING SEMANTIK XUSUSIYATLARI - O‘tanova Shaxnozaxon Maxmudovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Matn sarlavhasi asarning mazmuni yoki mavzusi haqida ma’lumot berishi mumkin va o‘quvchiga muallifning g‘oyalarini tushunishda yordam beradi. U asar haqidagi ilk taassurotni yaratadi va o‘quvchining diqqatini jalb qiladi.