IMPLIKATURA VA KOMMUNIKATIV STRATEGIYA ALOQASI - O‘tanova Shaxnozaxon Maxmudovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Implikatura tilshunoslikda ham, pragmatikada ham so‘zlovchi so‘zi orqali bildiriladigan bilvosita ma’noni ifodalash uchun qo‘llaniladigan tushunchadir. Biroq, bu sohalarda implikatsiyalarni tushunish va tahlil qilish usullari boshqacha bo‘lishi mumkin.