KO’Z KASALLIKLARNI O’RGANISH VA ULARNI DAVOLOVCHI SHIFOBAXSH O’SIMLIKLAR TARKIBINI O’RGANISH - Rahmatov Shokirjon Botirovich; Bafoyev Rustam Anvar o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqola ko’z kasallillari va ularni davolash haqida bo’lib, bunda kasalliklarni qanday oldini olish va qay usulda davolash haqida bo’ladi. Maqolada shifobaxsh o’simliklarning tarkibi va ulardan foydalanish usullari haqida yoritib bergaman.