MAKTABGACHA TALIM TASHKILOTLARIDA KASBIY MEHNATGA OID KO‘NIKMALARINI OSHIRISH VA RIVOJLANTIRISH - Маdirimova Nigora Bozorovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Maktabgacha yoshdagi tarbiyalanuvchilarni mehnatga asta-sekin qiziqtirish, ularning kasbiy mehnatga bo‘lgan ishtiyoqini uyg‘otish, mehnat faoliyatining boshlang‘ich ko‘nikmalarini o‘rgatish va mehnatsevarlikni rivojlantirish kerak. Tarbiyalanuvchilarni kattalar bilan birgalikda ijtimoiy foydali mehnatga jalb qilgan holda kasbiy mehnatning ijtimoiy ahamiyatini anglab yetishlariga yordam berishi kerakligi keltirilgan.