EMOTSIONAL YONISH VA UNING BARTARAF ETISH YO‘LLARI - O.I.Yadgarova; K.A.Isomidinova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim va ish faoliyatida insonlarda uchraydigan emotsional yonish bosqichlari va ularni kelib chiqish sabablari yoritilgan. Emotsional yonish oqibatida yuzaga kelishi mumkin boʻlgan stress va depressiya haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, ularni bartaraf etish yoʻllari yuzasidan psixologik mashgʻulotlar tavsiya etilgan.