OʻQITISH USULLARI: TURLI PEDAGOGIK METODLARNING NATIJADORLIGI VA ULARNING RIVOJLANISH DINAMIKASI - Z.D.Abralova; V.Sh. Qarshiyeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada oʻqitish usullarining turli-tumanligi, ularning natijadorligini baholash mezonlari va zamonaviy ta’lim jarayonida tutgan oʻrni tahlil qilinadi. Shuningdek, pedagogik metodlarning rivojlanish dinamikasi va ularning ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati yoritiladi. An’anaviy va innovatsion usullar oʻrtasidagi farqlar, ular oʻquvchilarning bilim olish jarayoniga koʻrsatadigan ta’siri, hamda texnologiyalarning oʻqitish jarayoniga integratsiyasi boʻyicha fikr-mulohazalar bildiriladi.