LINGVISTIK USLUBSHUNOSLIK: NAZARIYALAR VA AMALIYOT - Shokirova Hatifaxon Shuhratjon qizi; Kabulova U.S. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Lingvistik uslubshunoslik, til va uslub o’rtasidagi murakkab aloqalarni o’rganish orqali, tilshunoslikning boshqa sohalari bilan bog’liq muhim bilimlarni taqdim etadi. Bu soha tilshunoslikning muhim qismi bo’lib, tilning ifodalovchi va kommunikativ jihatlarini tahlil qiladi. Uslubshunoslik adabiyot, ommaviy axborot vositalari va kundalik muloqotdagi uslublarni o’rganadi. Mazkur maqolada ana shular haqida bahs ketadi.