LOYIHA BOSHQARUVI STANDARTLARINI TAKOMILLASHTIRISH ISTIQBOLLARI - Shomurodova Zarnigor Ergasheva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Loyiha boshqaruvi sohasida standartlar muhim rol o’ynaydi. Ular loyihalarni muvaffaqiyatli amalga oshirish, resurslarni samarali boshqarish va natijalarni o’lchashda asosiy asos bo’lib xizmat qiladi. Hozirgi kunda loyihalarni boshqarish metodologiyalari va standartlari doimiy ravishda rivojlanmoqda. Ushbu maqolada loyiha boshqaruvi standartlarini takomillashtirish istiqbollari, ularning ahamiyati va kelajakdagi rivojlanish yo’nalishlari haqida fikr yuritamiz.