FIZIOAPARATLAR BILAN ISHLASH PRINTSIPLARI - Аbduvorisova Xilola Pulatovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ultratovushli terapiya Davolashnung bu usuli mushaklardagi og’riq va sanchiqni qoldiradi, yaralarni tez tuzatadi, terining, to‘qimalarning shikastlangan joylarnini tez tiklaydi, qon kelishini yaxshilaydi, hujayralardagi metabolizmni oshiradi. Tayanish-harakat a’zolari kasalliklarini, teri kasalliklarini, nevralgiyani davolashga ishlatiladi. BTL Kompaniyasi innovatsion texnologiya bilan ishlab chiqilgan, xususiyati va ishlashi boshqacha, ko‘p ish bajaradigan ultratovush applikatorlarini ishlab chiqaradi. Ularning sirasiga aylanadigan maydon texnologiyasi, akustik signal beradigan va ko‘p boshqa texnoligiyalar kiradi. Modul tizimli, badan qismlariga o‘tish imkonini beradigan va biriktirilgan terapevtik ensiklopediyali apparat modellari bor.