OILADA BOLA TARBIYASI VA UNING PEDAGAGIK VA PSIXOLOGIK JIXATLARI - Bekberdiyeva Gulbahor; Madaminov Anvarjon Alijon o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada oila tarbiya asoslari,oilada bolalar tarbiyasi,oilaning jamiyatdagi axamiyati xaqida ilmiy asoslar keltirilgan.Shuningdek oilada tarbiyaning o’rni haqida fikr yuritilgan.