O’QITUVCHINING PEDAGAGIK FAOLIYATIDA PERSEPTIV JIXATLARI - Nomanova Ma’rifat Abdillayevna; Mamajonova Dildora Yahyoxonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab o’quvchilari o’rtasida ong faoliyati darajasi psixometriyasi omillari va ruhiy tabaqaga ajratgan holda individual ishlash asoslariga va o’quvchilar ruhiy ong faoliyati darajasini aniqlash va ular o’rtasida inson ruhini o’rganish qismlarini ijtimoiylashtirish, ruhiy-pedagogik ta’limning yangi bosqichiga o’tish va metodlarini ishlab chiqish usullariga yo’nalish berilgan.