ANTONIM SO`ZLAR- O`QUVCHILARDA MILLIY MA`NAVIYATNI SHAKLLANTIRISH VOSITASI SIFATIDA - Axmedova Dildora Dilshodovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada o`zbek tilidagi antonimlarning tabiati, uning o`rganilishi borasida yangicha yondashuvlar tahlili berilgan. Maktab darsliklarida antonimlar haqidagi mavzularda o`quvchilarning yanada teranroq fikrlashi, mavzuni mustahkamlash uchun qo`shimcha sifatida yangi talqindagi mashqlar tavsiyasi keltirilgan.