GRAFIK VA GEOMETRIK SHAKLLARNING POETIK MATNLARDAGI MAZMUN XUSUSIYATLARI - Muhammadxon Hakimov; Nargizaxon Xudoyberdiyeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’zbek tilshunosligi uchun yangi yo’nalish hisoblangan grafikli she’rlar lingvokulturologik jihatdan tadqiq qilingan. Kompyuterda yaratilgan shakllarning poetik matn tarkibidagi o’ziga xos xususiyati misollar bilan yanada mustahkamlangan.