SIMULYATSIYA O’YINLARINI O’QITISH USULLARI VA MAZMUN MOHIYATI - Qodirova Nilufar G’ayratovna; Hakimova Shahnoza Vohid qizi; Hoshimova Hulkaroy Djurayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada simulyatsiya o’yinlarini o’qitish usullari, biznes o’yin usulllari, rolli o’yinlar haqida, o’qitish usullarining passiv, interfaol, faol usullari haqida va shuningdek o’quvchilar va o’qituvchilarning ishonch, o’zaro yordam, o’zaro mas’uliyat munosabatlarini rivojlantirish, shuningdek, talabaning shaxsiga hurmat, ishonchni rivojlantirish, unga mustaqillik, tashabbuskorlik va natija uchun individual javobgarlikni ko’rsatish imkoniyatini ochib berishi haqida so’z ketadi.