UMUMTA‘LIM MAKTABLARIDA “MATN PROTSESSORI” MAVZUSINI INNOVATSION METODLAR ORQALI O‘QITISH - Mamatova Zilolaxon Xabibulloxon qizi; To‘ychiyeva Maftuna Baxtiyorjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumta‘lim maktablarida axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish hamda “Matn protsessori” mavzusini innovatsion metodlar orqali o‘qitish haqida fikr yuritilgan.