BADIIY ASARLAR TARJIMASIDA TARJIMONLIK TRANSFARMATSIYALARIDAN BO’LGAN “QO’SHISH” VA “TUSHIRIB QOLDIRISH” USULLARIDAN FOYDALANISH - Axmadova Nodira Faxriddinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotation: Ushbu maqola tarjima jarayonidan qo’shish va tushurib qildirishda uchraydigan muammolarni yoritib beradi va ularni yechishda qanday yondashuvlardan foydalanish mumkinligini ko’rsatib beradi.