O’ZBEKISTONDA EKOTURIZM: SALOHIYATI VA RIVOJLANISHI - Nizomiddinov Ozodbek Otabek o’g’li; Abduolimova Mohinur Yahyo qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolani yozishimning sababi yurtimizda Ekoturizmga bo’lgan qiziqishni oshirish hamda sayyohlarni ekoturizm vaqtidagi madaniyatini yuksaltirish. O’zbekistonning ekoturizm salohiyati va imkoniyatlarini ko’rsatishdan iborat.