INKLYUZIV VA KORREKSION TA’LIMDA QO‘LLANUVCHI INTERFAOL USULLAR - Sidikova Zulfiyaxon; Nabiyeva Roxilaxon; Ma’mirova Ro‘zixon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolamda inklyuziv va korreksion ta’limda qo‘llanuvchi interfaol usullar, ulardan o‘qituvchi qay tartibda foydalanishi, o‘quvchilar bilan qanday ishlashi kerakligi haqida ochib beraman.