INKLYUZIV TA’LIMNING HUQUQIY ASOSLARI - Z.Siddiqova; M.G’ulomjonova; H.Akramova; G.Mamasodiqova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim va uning huquqiy asoslari, shuningdek, inklyuziv ta’limga oid rasmiy hujjatlar haqida qisqacha ma’lumot beriladi.