O’ZBEKISTONLIKLARNING IKKINCHI JAHON URUSHI YILLARIDAGI JASORATLARI - Madrahimov Elyorjon Islomovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada o’zbek xalqining 2 jaxon urushidagi jasoratlari hamda mardonavor hissasi haqida bayon etilgan.