HARAKATLANISH TEZLIGI - Soliev Dilshodjon Otajonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Yo’l harakati qoidalarini o’rganish,haydovchi,piyodalarni hatti harakatlari, yo’l belgilari,yo’l transport hodisalarini kelib chiqish sabablarini hamda uni oldini olish choralari haqida tushuncha beradi.