BOLALARDA UCHRAYDIGAN RAXIT KASALLIGI ALOMATLARI, ASORATLARI VA PROFILAKTIKA CHORALARI - To‘rayeva Ra'no Ravshonbek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarda uchraydigan raxit kasalligi, Uning alomatlari, asoratlari va profilaktikasiga oid choralar to’g’risida ma’lumotlar berib o’tilgan.