KASB - HUNAR MAKTABLARIDA TIBBIY SAVODXONLIKNI OSHIRISH VA DORIVOR O’SIMLIKLARNI O’QITISH USULLARI - Rajabova Farog'at Rajabovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya.Ushbu maqola o’quvchilar o’rtasida tibbiy savodxonlikni oshirish vositasi sifatida dorivor o’simliklarni o’qitishning maktab o’quv dasturlariga qo’shilishini o’rganadi. Tadqiqot mavjud adabiyotlarni tahlil qilish, o’qitishning samarali usullarini taklif qilish, tajriba dasturlari natijalarini taqdim etish va sog’liqni saqlash to’g’risida umumiy tushuncha va tushunishni kuchaytirish oqibatlarini muhokama qilishga qaratilgan.