HARBIY-PROFESSIONAL TAYYORGARLIKNING HARBIY SOHADAGI AHAMIYATI - Mirvohidov Behzod Miraziz o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolada harbiy-professional tayyorgarlikning mohiyati, uning tarkibiy qismlari, maqsadlari va ahamiyati keng ko‘lamda tahlil qilinadi. Shuningdek, harbiy-professional tayyorgarlikning samaradorligini oshirish uchun amalga oshirilayotgan zamonaviy yondashuvlar va metodlar haqida ham so‘z boradi