MAKTABGACHA TAʻLIM TAʻLIM TIZIMIDAGI RAHBAR XODIMLAR ZAMONAVIY BOSHQARUVNI AMALGA OSHIRISH OMILLARI - Mirxamidova Lazokat Nabixonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Maktabgacha ta`lim tashkilotlarini boshqarish va rejalashtirish bugungi kunning dolzarb vazifalardan sanaladi. Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rahbarlik va boshqarishning yangi innovatsion usullari to`grisida fikrlar bildirilgan.