MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MAKTABGA TAYYORLASHDA OTA-ONALAR BILAN HAMKORLIK ISHLARINI TASHKILLASHTIRISH - Raxmatova Zumrad Zarifovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ota-onalar bilan o‘zaro hamkorlik ishlarini samarali tashkil qilish haqida aytib o‘tilgan.