MAKTABGACHA TA’LIMDATASHKILOTLARIDA BOSHQARUVDA SAMARADORLIKNI OSHIRISH OMILLARI - Shukurova Ozoda Juamanzarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida boshqaruv samaradorligini takomillashtirish, hamda boshqarish usullari, boshqaruv funksiyalari haqida ma’lumotlar berilgan.