MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANGAN XOLDA TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Jurayeva Musallam Xikmatovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada zamonaviy texnologiyalari haqida qisqacha tushunchalar, raqamli axborot texnologiya vositalari, raqamli axborot texnologiyalardan foydalanish usullari va imkoniyatlari kabi muhim amallar toʻgʻrisida maʼlumotlar keltirilgan.